Γυμναστική Ενωση Νάουσας: 2ος καλύτερος σύλλογος σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς!!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 19:13
 Γυμναστική Ενωση Νάουσας: 2ος καλύτερος σύλλογος σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς!!

Ολο το βίντεο της βράβευσης και της κοπής της βασιλόπιτας στην 'Πέστροφα΄

Σε ωραία ατμόσφαιρα και στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα της Ταβέρνας 'Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ' έγινε την Κυριακή η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2018.

Η Γυμναστική Ενωση μέσα από την άριστη δουλεια που γίνεται στα τμήματα κατέλαβε την 2η θέση από όλους τους συλλόγους στίβου, σε Ημαθία, Πέλλα Πιερία, Κιλκίς, μεγάλο επίτευγμα ανα αναλογιστεί κανέις ότι συναγωνίζεται αθλητικά σωματεία μεγάλου βεληνεκούς!

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν: Καϊσίδου Σοφία, Ιωάννου Ιωάννα , Λογδανίδης Κώστας , Λογδανίδου Ιλζε,Στεφανής Γιώργος, Ευδοξία Λίγγου, Εξηντάρας Γιώργος, Σαραντινός  Σαράντης,  Ιωάννου Πηνελόπη,  Δραγουμάνου Βάσω, Θανάσης Κασαπίδης, Σπύρος Μπιλιούρης ,  Ελπίδα Λίγγου, Κυριακή Νέγρου, Χρήστος Νικόλλι, Γιάννης Κοσμαρίκος.

      Αξίζει επίσης  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών  στο 2018, η  Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 33η θέση  ανάμεσα σε 350 σωματεία!

     Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές:  Ζωή Καζεπίδου, Αναστασία Στόιου, Ειρήνη Δολδούρη, Αθανάσιος Μαμούρης, Ελένη Ευθυμιάδου, Βασιλική Τζουβάρα  και από την αγωνιστική ομάδα τους: Κάτια Μάκη, Πίπιλα Έλλη, Ταρπάνη Ελεάνα, Αναστάσης Μπρούβαλης   και Μπόσι Μαρία.

    Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας κ.Στέλιος Δάγγας,  η συνεργάτης ψυχολόγος του συλλόγου Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Νάουσας κ. Άννα Ασλανίδου.

  Ο σύλλογος έχει την υποχρέωση να ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ ’’Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ’’ για την  παραχώρηση του χώρου , δείχνοντας  έμπρακτα  ότι αναγνωρίζουν και στηρίζουν  το έργο του συλλόγου.

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.