ΓΣ 'Ζαφειράκη': Παραμένει πρόεδρος ο Δημήτρης Τέσας

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 12:39
ΓΣ 'Ζαφειράκη': Παραμένει πρόεδρος ο Δημήτρης Τέσας

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ.

Χωρίς δυσκολίες και με την επίτευξη της απαιτούμενης απαρτίας, διεξήχθη τη Δευτέρα η Γενική Συνέλευση του Ε.Γ.Σ. «Ζαφειράκης Νάουσας», στο κλειστό γυμναστήριο.

Παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος, τα μέλη του “Ζαφειράκη” αφού ενέκριναν ομόφωνα τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό που παρουσιάστηκε στη Γ.Σ. και απάλλαξαν το απερχόμενο Δ.Σ., συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και έπειτα από τις αρχαιρεσίες πρόεδρος του “Ζαφειράκη” αναδείχθηκε εκ νέου ο Δημήτρης Τέσας ενώ στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι (με σειρά σταυροδοσίας):

Τσαλιγόπουλος Ανδρέας
Δημητρούσης Κωνσταντίνος
Τυριντζής Δημήτριος
Μίλης Ευάγγελος
Πουρλίδας Αθανάσιος
Δεληχρήστου Χρήστος
Ρέντης Απόστολος
Σμέρνος Γρηγόριος

            Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για να γίνει η κατανομή των αξιωμάτων και να παραλάβει από την απερχόμενη διοίκηση ό,τι χρειάζεται.

Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. αναδείχθηκαν οι Πέιος Νικόλαος, Ράλλη Δέσποινα και Προύσαλης Βασίλειος, ενώ στην νέα εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Δουλδούρη Μαρία, Πινακούδης Αθανάσιος και Τσάτσας Αριστείδης