ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ:Ψηφοφόρε, δώσε αξία στην ψήφο σου

Σάββατο 11 Μαΐου 2019 11:03
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ:Ψηφοφόρε, δώσε αξία στην ψήφο σου

Αξιότιμε συμπολίτη, σε 15 μέρες θα τελειώσουν όλα και όλοι θα εξαφανιστούν. Ποτέ δεν θα ασχοληθούν με το πανάκριβο νερό που πίνουμε από το δίκτυο του 1937, με τον Άγιο Νικόλαο που είναι κλειστός εδώ και 4,5 χρόνια κλπ. Δεν θα σου σφίξουν ξανά το χέρι.

Όλα ήταν μια εικονική πραγματικότητα, ένα ψέμα, μια τεράστια φούσκα. Την επομένη των εκλογών πάλι 1.000 οικογένειες δεν θα έχουν ρεύμα, 2.500 σπίτια με κόκκινα δάνεια θα κινδυνεύουν από τα ξένα Funds, 2.000 οικογένειες δεν θα έχουν θέρμανση τον χειμώνα.

Μόνον εμείς θα αποκαταστήσουμε το κομμένο ρεύμα μια και ο Δήμος έχει 1.650 στρέμματα φωτοβολταϊκών. Το ίδιο θα κάνουμε και για τις 2.000 οικογένειες που δεν έχουν θέρμανση το χειμώνα, αφού έχουμε 75.000 στρέμματα δάσους.

Θα ιδρύσουμε ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ για να αποτρέψουμε την αρπαγή των σπιτιών με τα κόκκινα δάνεια από ξένα Funds.

Αξιότιμε Ψηφοφόρε, μην ψηφίζεις αυτούς που έκλεισαν τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, που απαξίωσαν πλήρως τις κοινότητες και καταχρέωσαν τον Δήμο μας. Μην ψηφίζεις αυτούς που δεν αξιοποίησαν ποτέ τα νερά της Αράπιτσας, όταν η Νάουσα είχε υδροηλεκτρικές μονάδες από το 1875. Μην ψηφίζεις αυτούς που θέλουν να γεμίσουν το Βέρμιο με ανεμογεννήτριες με αποτέλεσμα να ιδιωτικοποιηθεί το βουνό μας, να αλλοιωθεί το μικροκλίμα και να χάσουμε το χιονοδρομικό μας κέντρο.

Αξιότιμε Ψηφοφόρε, δώσε αξία στην ψήφο σου. Ψήφισε έντιμους, καθαρούς, ηθικούς, ικανούς και τίμιους ανθρώπους. Ψήφισε «ΝΕΑ ΠΝΟΗ». Κανείς από εμάς δεν είναι προϊόν συναλλαγής, ούτε προϊόν ανακύκλωσης, ούτε γυρολόγος παρατάξεων.

Εμείς στην «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»:

Α) Θα αποκαταστήσουμε το κομμένο ρεύμα στις οικογένειες αφού ο Δήμος έχει 1.650 στρέμματα φωτοβολταϊκών. Το ίδιο θα κάνουμε και για τις 2.000 οικογένειες που δεν έχουν θέρμανση το χειμώνα, αφού έχουμε 75.000 στρέμματα δάσους. Θα εξαλείψουμε την πείνα. Το πιο σημαντικό, θα ιδρύσουμε ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ για να αποτρέψουμε την εκποίηση και την αρπαγή των σπιτιών με τα κόκκινα δάνεια από ξένα Funds.

Β) Θα υπερασπίσουμε την υγεία των πολιτών. Δεσμευόμαστε για την άμεση απόκτηση Αξονικού Τομογράφου. Θα υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο το Νοσοκομείο μας που το έχτισαν οι ευεργέτες μας και οι πατεράδες μας.

Γ) Θα αξιοποιήσουμε τα νερά της Αράπιτσας και των άλλων περιοχών με υδροηλεκτρικά έργα που ποτέ δεν έγιναν.

Δ)Θα λειτουργήσουμε άμεσα τις Δημοτικές επιχειρήσεις.

Ε) Όλα τα έσοδα των κοινοτήτων θα παραμένουν στις κοινότητες. Θα δημιουργήσουμε αντιδημαρχεία κοινοτήτων με αντιδήμαρχο από τις κοινότητες.

Θ) Δεν θα χαθεί ποτέ ούτε ένα Ευρώ από τα ταμεία του Δήμου. Μόνο από το νοικοκυριό και την χρηστή διαχείριση, θα εξοικονομήσουμε 2,5 εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο, που σημαίνει 250 θέσεις εργασίας.

Η) Θα ιδρύσουμε Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων που θα συνεδριάζει κανονικά και θα βάζει τα γυαλιά στους ενήλικες