ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚA ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 09:34
ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚA ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Τμήμα φυσαρμόνικας θα λειτουργήσει φέτος στο Ωδείο «Αριστοτέλης». Ένα μικρό πνευστό όργανο, που αντιμετωπίζεται ως παιχνίδι, με πολύ μικρό κόστος, με μεγάλες ερμηνευτικές δυνατότητες και ευκολία στη κατανόηση της μουσικής με σύντομα αποτελέσματα.

 

Ελληνικό ρεπερτόριο αλλά και διεθνές με ειδικό τρόπο προσέγγισης για τους μικρούς φίλους και βέβαια για τους μεγάλους με ειδική παγκόσμια σημειογραφία ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλα τα είδη και με καθηγητή των Βαγγέλη Βαλάτσο.

 

Το εξαιρετικό αυτό όργανο μεταφέρεται παντού, λόγω μεγέθους, προσφέροντας χαρά σε όλους.

 

Επιπλέον η φυσαρμόνικα βοηθάει και όσους έχουν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της τεχνικής παιξίματος της, βελτιώνοντας το αναπνευστικό σύστημα από Χ.Α.Π (χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια), άσθμα, δύσπνοια, κυνάγχη κ.λπ.

 

ΒΑΛΑΤΣΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

Ο Βαγγέλης Βαλατσός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε κλασικές και σύγχρονες μουσικές σπουδές στο κλαρινέτο / σαξόφωνο και στα Ανώτερα Θεωρητικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με τον Θόδωρο Αντωνίου στη σύνθεση και διεύθυνση ορχήστρας.

 

Συνεργάστηκε με διακεκριμένους μουσικούς στο Tanglewood-Βοστώνη όπως ο Leonard Bernstein, ο Lucas Foss,ο Gunther Schuller και στο Λονδίνο στο The Masters Music School of West Ealing στο ICMP London - The Institute of Contemporary Music Performance καθώς και ως ειδικός καθηγητής στη “Music Performance” στη “chamber music” και “contemporary stage orchestra” στο Univercity of Colchester στο Έσσεξ.. 

 

Είναι ενεργός εκτελεστής και καθηγητής σαξοφώνου / κλαρινέτου/φυσαρμόνικας και ανώτερων θεωρητικών σπουδών, τόσο στο κλασσικό όσο και στο σύγχρονο ρεπερτόριο, εδώ και εικοσιπέντε χρόνια, με επικεντρωμένο ενδιαφέρον στη jazz, στη σύγχρονη και αυτοσχεδιαζόμενη μουσική.

 

Ωδείο Αριστοτέλης

Νάουσα

Υπεύθυνος: Πάνος Παπαδόπουλος
τηλ: 2332021851 & 6972990320

 

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.