Φρ. Καρασαρλίδου: Μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα καθώς εγκαθίσταται ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Νάουσας που ήταν ένα προσωπικό μου στοίχημα

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 13:02
Φρ. Καρασαρλίδου: Μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα καθώς εγκαθίσταται ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Νάουσας που ήταν  ένα προσωπικό μου στοίχημα

Μια σημαντική ημέρα η σημερινή, για την πόλη της Νάουσας, με την έλευση του αξονικού τομογράφου, ένα χρόνιο αίτημα του Νοσοκομείου, που αποτέλεσε κι ένα προσωπικό μου στοίχημα από την αρχή της θητείας μου, ως βουλευτής Ημαθίας.

Ο αξονικός Τομογράφος εγκαθίσταται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου και σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί προς όφελος όλων των πολιτών.

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το θετικό αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, όπου στην πολύ δύσκολη 4ετία που πέρασε, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε το αίτημα και απέδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο στηρίζοντας έτσι και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας για όλους, χωρίς διακρίσεις. Ελπίζουμε τον χαρακτήρα αυτόν να διατηρήσει και η νέα Κυβέρνηση της Ν.Δ. για την ενίσχυση του πολυτιμότερου ανθρώπινου αγαθού.