Ευθυμία Μπαμπάτση Τζερεφού: Δόμηση-αποδόμηση-Αναδόμηση!

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 12:17
Ευθυμία Μπαμπάτση Τζερεφού:  Δόμηση-αποδόμηση-Αναδόμηση!

Τίποτα στη ζωή δεν πάει χαμένο, αρκεί με τον καιρό να το διαχειριστούμε με σύνεση! Λογικά δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει επιθυμία που όταν εκπληρώνεται καθορίζει και την παραπέρα εξέλιξη των πραγμάτων! Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είτε μας απογειώνει, είτε μας προσγειώνει ανώμαλα! Η ευθύνη για όλα μας οδηγεί στη δράση! Ο τόπος μας ψυχορραγεί αρκετά χρόνια τώρα. Έφυγαν τα παιδιά μας και άδειασαν οι δρόμοι μας… Έφυγαν όλες οι υπηρεσίες μας και έκλεισαν τα μαγαζιά μας… Η Νάουσα η κοσμοξακουσμένη κλαίει και οδύρεται για το κατάντημα της…

Εμείς τι κάνουμε τώρα; Η δύναμη μας βρίσκεται μπροστά στην κάλπη. Εκεί εκλέγουμε αρχηγούς που θα δουλεύουν για μας, που θα μας σέβονται και θα μας ακούν. Προσπαθούμε δηλαδή να δομήσουμε μια δημοτική αρχή αντάξια των προσδοκιών μας. Τα τελευταία εννέα (9) χρόνια η απογοήτευσή μας είναι ολοφάνερη...εκ του αποτελέσματος.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΕΡΓΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝ! Το “Δημαρχιλίκι” δεν είναι επάγγελμα για να το εξασκεί ο κάθε πολίτης χρόνια ατελείωτα. Είναι λειτούργημα και ο λαός αποφασίσει γι’ αυτό!!! Δεν είναι ο Δήμος, η δημοτική αρχή του κάθε εκλεγμένου, δικιά του επιχείρηση για να την παραδίδει στην κάθε εταιρεία… Είναι ο δικός μας κόπος! Ο Δήμαρχος δεν μπορεί να γίνει ιδιοκτήτης στα χώματα μας, για να δικαιούται να υπογράφει την παραχώρηση τους, την παραχώρηση του βουνού μας, στις ξένες εταιρείες ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεση μας! Η αλαζονεία, η έπαρση, η αυτοπροβολή, η αγένεια, η φιλοχρηματία και η αδιαφάνεια είναι κατάχρηση εξουσίας!

Αν αυτά τα χαρακτηριστικά ένας ηγέτης δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, τότε ο λαός αποφασίζει για την αποδόμηση του! Ονομάζομαι Ευθυμία Μπαμπάτση Τζερεφού. Είμαι υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Νάουσας στην ομάδα “άλμα!” με επικεφαλής το Γρηγόρη Μαρκοβίτη! Για μένα η πρόταση αυτή ήταν ιδιαίτερα τιμητική! Την αποδέχθηκα, γιατί έμαθα από την οικογένεια μου να αγωνίζομαι και θα το κάνω μέχρι και την τελευταία μου πνοή! Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη με αναθεματίζουν για την αδράνεια μου, όταν θα τους παραδώσω καμμένη γη!

Όσο ζω θα παλεύω για το ψωμί, την υγεία, την παιδεία, την Ελευθερία! Στο “άλμα!”

Για την αναδόμηση! Για την αναγέννηση! Για τη γενέτειρα μου!