ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΜΙΛΟΥ 'ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ΄ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022 17:17
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΜΙΛΟΥ 'ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ΄ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους.

Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους.

Tο τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.

Ν. Καζαντζάκης

Στον απόηχο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση και το Ολοκαύτωμα της Ηρωικής πόλεως Νάουσας, η Διοίκηση του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέδραμαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και του Δήμου.

Θα θέλαμε όμως ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε:

- τον φωτογράφο Ηλία Περγαντή από τη Μάνη, για την έκθεση φωτογραφίας «1821» την οποία έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε αυτή την εβδομάδα στη Στέγη του Ομίλου μας.

- τον Σύλλογο ιστορικής αναβίωσης «Βοστίτσα 1821» και τον Πρόεδρο Λάμπη Ψυχογιάννη, που συνέβαλλαν στις εκδηλώσεις του Ομίλου με την παρουσίαση του οπλισμού και της φορεσιάς των αγωνιστών του 1821, καθώς και με τη συμμετοχή τους στο αποκορύφωμα των επετειακών εκδηλώσεων.

- τον Σύλλογο έρευνας και διάδοσης τη Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη», με τον πρόεδρο του Ανουσάκη Πάνο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας να συμμετέχει στην παρέλαση της πόλεως μας.

- τον Ιππικό Όμιλο Νάουσας « Πήγασος» και τον Πρόεδρο Θεοδωρίδη Νίκο, τόσο για την άριστη συνεργασία μας όσο και για την παραχώρηση του χώρου τους για τις ανάγκες του Ομίλου μας.

- την ταβέρνα ΦΠΑ και τον Προκόπη Μώκιο

- Το εργατικό κέντρο Νάουσας

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλους τους χορευτές, τις χορεύτριες, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, που σε κάθε κάλεσμα ανταποκρίνονται άμεσα και με συνέπεια συμβάλλοντας στη συνέχεια της πολιτιστικής μας ταυτότητας και διατήρηση της ιστορικής μνήμης .

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου Γενίτσαροι και Μπούλες,

ο Πρόεδρος

Τόσιος Αριστείδης