Έβαλαν βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 18:38
Έβαλαν βενζίνη και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 37 ετών για κλοπή σε περιοχή της Ημαθίας σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιανουάριο αφαίρεσαν από κατάστημα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, το ίδιο χρονικό διάστημα, ο 27χρονος με άγνωστο συνεργό του, προσποιούμενοι τους πελάτες, πήγαν σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων σε περιοχή της Ημαθίας και ανεφοδίασαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν με καύσιμα συνολικής αξίας 143 ευρώ, χωρίς να καταβάλλουν το αντίστοιχο αντίτιμο.  

Παράλληλα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών γυναικών ηλικίας 21, 18 και 17 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το απόγευμα της 14ης Μαρτίου 2019, προσποιούμενες τις πελάτισσες, αφαίρεσαν από κατάστημα στις Σέρρες μία ηλεκτρονική συσκευή, αξίας 60 ευρώ.

Τέλος, από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο διέρρηξε οικία σε περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει οτιδήποτε.