Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος Θερινού Διάθλου µε Τρέξιµο στον Αγ. Νικόλαο

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 10:35
Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος  Θερινού Διάθλου µε Τρέξιµο στον Αγ. Νικόλαο

Το διοργάνωσε άψογα ο ΕΟΣ Νάουσας

Ο ΕΟΣ Νάουσας κατάφερε με την συνεισφορά όλων των μελών του συλλόγου να πραγματοποιήσει μία άρτια διοργάνωση το Σαββατοκύριακο στο άλσος του Αγ. Νικολάου, που  χάρισε στους συμμετέχοντες αθλητές, στους συνοδούς προπονητές και στους παριστάμενους γονείς την ευκαιρία να απολαύσουν μία ημέρα γεμάτη αθλητισμό και να γνωρίσουν το συγκεκριμένο αγώνισμα. Η ομάδα του ΕΟΣ Νάουσας ήταν παρούσα με τις περισσότερες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και  η εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου καθώς και τα αποτελέσματα τους ήταν εντυπωσιακά.  

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν:

- Σάββατο 14/10/2023:

Κορασίδες 4ηΠίπιλα Ανθούλα, 5ηΒάϊκου Δάφνη,  6η Μπιλιούρη Νεφέλη

Παίδες  1οςΠαρίσης Ευάγγελος, 5οςΚαρατρούπκος Ιάσωνας

Παμπαίδες 4οςΤόσιος Κωνσταντίνος, 6οςΠαρίσης Νικόλαος

Παγκορασίδες2ηΑλαφίνα Καλυψώ, 6ηΡακιτζή Άρτεμις

- Κυριακή 15/10/2023:

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΙΚΤΟ

Κορασίδες- Παίδες  1οιΠαρίσης Ευάγγελος- Βάϊκου Δάφνη

 

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΑ

4ος Ροδοβίτης Νικόλαος, Ρακιτζής Ιάσονας

 

Αξίζει να αναφέρουμε όλους τους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα: Κολτσιάκης Διαμαντής, Γαλανός Αχιλλέας, Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης, Παρίσης Ιωάννης, Παπαγιαννόπουλος Ειρηναίος, Τόσιου Καλλιόπη, Πέκαλη Χρυσή, , Σουρλάμτα Ελένη, Μόσχου Μαρία, Αραμπατζής Σταύρος.

‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ΕΟΣ στο Δήμο Νάουσας ο οποίος για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση του αγώνα, τον πολυχώρο αθλητισμού ALSOSΑγ.Νικολάου για την πολύτιμη συνεργασία του, τον ΑΣ Νάουσας για την προσφορά μήλων για όλους τους αθλητές, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νάουσας για την παρουσία τους, τους ιατρούς Ν.Γούτσιου, την Δ.Κώνα και τον Θ. Παπανδρέου για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν, την εταιρεία Μπιζέτας Γ.& Δ.Ο.Ε ,την εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-SECURITY και τέλος τους γονείς που χωρίς την βοήθεια τους η τέλεση του αγώνα δεν θα ήταν εφικτή.