Επιτυχημένη η συναυλία αλληλεγγύης και στήριξης της 28χρονης Μαριάννα - Βίντεο

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 17:48
Επιτυχημένη η συναυλία αλληλεγγύης και στήριξης της  28χρονης Μαριάννα -  Βίντεο

Συναυλία αλληλεγγύης για την 28χρονη Μαριάννα με τίτλο “ Ολοι μαζί για τη Μαριάννα” πραγματοποιήθηκε την Τεταρτη στο κατάμεστο από κόσμο Θερινό Δημοτικό Θέατρο και σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο.

Η Μαριάννα Μπιτέρνα υπεβλήθη σε σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη και απαιτείται σημαντικό χρηματικό ποσό για το κέντρο αποκατάστασής της.

Για το λόγο αυτό, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένειά της, για να καλυφθούν τα έξοδα, μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες της Νάουσας, υπό την αιγίσδα του Δήμου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Νάουσας, διοργανώθηκε αυτή η βραδιά στήριξης και αγάπης, με πρωτοβουλία του Κ. Καλδάρα που έιχε και την επιμέλεια.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας, η Αθηνά Μπιτέρνα – αδερφή της Μαριάννας – η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο και ο κ. Καλδάρας.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ποιοτικό που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από επαγγελματικές συναυλίες επιπέδου.

Τραγούδησαν: Αθηνά Βέρμη, Γιώργος Γιαννούλης, Δήμητρα Καραφούσια, Ιφιγένεια Μακρή, Τρύφων Μπάιτσης, Μαριάμ Σεπιτάνου, Γιώργος Τασιώνας, Xρ. Τσίτσης. - Μουσικοί: Μαρία Πέτκου - πλήκτρα, Γιάννης Κετάνης –βιολί/ μπουζούκι, Πάνος Λυκοκώστας - κιθάρα, Σταύρος Παζαρέντσης -κλαρίνο - πνευστά, Νίκος Ράλλης - τρομπέτα /πλήκτρα, Βαγγέλης Ψαθάς-κλαρίνο, Τρύφων Παρπούζας - μπουζούκι, Aπόστολος Τσακμάκης - μπουζούκι, Μάκης Σιταρίδης - κιθάρα, Α. Βαρβέρης - κιθάρα

Συμμετείχαν ο ηθοποιός Ιωσήφ Ιωσηφίδης και η χορευτική ομάδα από τον Σύλλογο “Body Control”.