Eπιτυχημένη η Πασχαλινή Γιορτή Χάντμπωλ του 'Ζαφειράκη'

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 09:52
Eπιτυχημένη η Πασχαλινή  Γιορτή Χάντμπωλ του 'Ζαφειράκη'

Με πολλά χαμόγελα, φαντασία και...σοκολατένια αυγά έληξαν τη Μεγάλη Τρίτη οι προπονήσεις των μικρών ηλικιακών τμημάτων της ακαδημίας χάντμπολ για τις διακοπές του Πάσχα! Η πασχαλινή γιορτή που οργανώθηκε από τους προπονητές του Ζαφειράκη Παπουτσή Φώτη, Μπόλα Βασίλη και Ρότζιο Πέτρο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, διαγωνισμό πέναλτι, αθλοπαιδιές και πολλά παιχνίδια (με βάση το χάντμπολ) στα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και πολλοί... τολμηροί γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο!

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του συλλόγου μας (και πρώτος σκόρερ της Handball Premier) Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σε ρόλο τερματοφύλακα δέχτηκε τις επιθετικές προσπάθειες των μικρών μας αθλητών!

 

 

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

για τη νέα σεζόν των ανδρών

 

Ξεκίνησαν οι σχεδιασμοί για τη νέα αγωνιστική σεζόν της ανδρικής ομάδας η οποία μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην κορυφαία κατηγορία και την παραμονή της σε αυτή, προσπαθεί να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της για μια ακόμη καλύτερη επόμενη χρονιά. Ήδη έχουν γίνει επαφές με τους παίκτες και με πολλούς από αυτούς οι συζητήσεις είναι σε πολύ ώριμο στάδιο.

Το πιθανότερο σενάριο προπονητικά είναι να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Δεληγιάννης μιας και η πρόθεση της διοίκησης είναι αυτή. Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος ήταν αυτός που για πολλούς έδωσε τη «μυστική  συνταγή» στους αθλητές και η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.