Επιτυχίες στο Kick Boxing και εισαγωγή στην Εθνική από αθλητές του ΑΣ Τέτραθλον Αριστοτέλης

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 13:38
Επιτυχίες στο Kick Boxing και εισαγωγή στην Εθνική από αθλητές του ΑΣ Τέτραθλον Αριστοτέλης

Σημαντικές διακρίσεις από τους αθλητές του ΑΣ Τέτραθλον Αροστοτέλης, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ στο Ηράκλειο της Κρήτης και σε ένα κατάμεστο στάδιο με συμμετοχή 1700 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Το σωματείο μας συμμετείχε με 7 αθλητές και δύο προπονητές. Τα παιδιά μας αποκόμισαν συνολικά 3 χρυσά μετάλλια, 4 ασημένια, 2 χάλκινα με εισαγωγή στην εθνική ομάδα του Κικ Μποξ (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τουρκία ) και μοριοδοτηση στις πανελλήνιες εξετάσεις για τα πανεπιστήμια της χώρας. Οι αθλητές μας: Μίχος Δημήτριος, Χουλιαράς Ευάγγελος, Παυλίδης Ηλίας, Δαιος Αλέξανδρος, Λιοτακης Δημήτριος , Γιαλαμας Θωμάς, Γιαλαμάς Παναγιώτης Προπονητές: Γιαλαμας Κωνσταντίνος, Σαχινίδου Πελαγία.

Με μεθοδικό τρόπο, εμπειρία, γνώσεις, διακρίσεις, μαχητικότητα και πρώτιστος ταπεινότητα ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά στην περιοχή μας , το σωματείο μας χτίζει αθλητές εντός και εκτός αγωνιστικών τερέν μαθαίνοντας τους να μάχονται για τα δικαιώματα τους. Στον υγιή αθλητισμό εδώ και δεκαετίες ο σύλλογος συνεχίζει το όραμα του ώστε να φέρει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στην περιοχή μας.