Επίσκεψη του Τάσου Μπαρτζώκα στον ΑΣΟΠ Ειρηνούπολης

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 11:53
Επίσκεψη του Τάσου Μπαρτζώκα στον ΑΣΟΠ Ειρηνούπολης

Με την διοίκηση και το προσωπικό του ΑΣΟΠ Ειρηνούπολης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας που έχει με φορείς και πρόσωπα της αγροτικής οικονομίας.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας μιλώντας με τους εργάτες και την διοίκηση του συνεταιρισμού είχε την ευκαιρία να ακούσει για ακόμη μια φορά τα προβλήματά τους, αλλά και να τους αναπτύξει το όραμά του για την αγροτική παραγωγή στην Ημαθία, την διακίνηση και την μεταποίηση των προϊόντων, αλλά και την παράλληλη νομοθετική πρωτοβουλία που πρέπει να αναληφθεί για την άμεση τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ ως προς τις αποζημιώσεις. Παράλληλα, τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη λήψης μέτρων  για την πάταξη του παρεμπορίου, αλλά και για την λήψη θετικών αντίμετρων που θα μειώσουν τις δραματικές συνέπειες που έχει στην αγροτική οικονομία το ρωσικό εμπάργκο.

«Οι υγιείς συνεταιρισμοί είναι η όαση σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη η μέριμνά μας για την υποστήριξή τους. Οι συλλογικές δράσεις είναι πάντα πιο αποδοτικές από τις μεμονωμένες, αρκεί να γίνονται υπό όρους και με συνέπεια, για το καλό των συνεταιριστών και κατ΄ επέκταση της οικονομίας της Ημαθίας. Όσοι λειτουργούν με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να είναι σίγουροι πως θα είμαι δίπλα τους, στα δύσκολα και στα εύκολα», σχολίασε μετά την επίσκεψή του ο Τάσος Μπαρτζώκας.