Επεσαν οι υπογραφές μεταξύ 'ΑΡΚΤΟΥ' και ΑΝΗΜΑ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 13:03
Επεσαν οι υπογραφές μεταξύ 'ΑΡΚΤΟΥ' και ΑΝΗΜΑ

Ο Πρόεδρος του Ομίλου «ΑΡΚΤΟΣ» κ. Χρήστος Αθανασιάδης υπέγραψε στις 19/11, με τον Πρόεδρο της ΑΝ.ΗΜΑ.  κ. Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, τη σύμβαση για την υλοποίηση της πράξης στα πλαίσια του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του Π.Α.Α. 2014-2020, υπομέτρο 19.2, του μέτρου 19.
Μέσω του παραπάνω προγράμματος ο Πολιτιστικός και Αθλητικός  Όμιλος  Αρκοχωρίου «Άρκτος» θα πραγματοποιεί για τρία χρόνια πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις  στο Αρκοχώρι  οι οποίες είναι οι παρακάτω: 1) Πανηγύρι Προφήτη Ηλία, 2) Ομιλία πολιτιστικού και λαογραφικού ενδιαφέροντος και 3) Αγώνας ορεινού τρεξίματος. 

Ευχαριστούμε θερμότατα την διοίκηση της ΑΝ.ΗΜΑ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και έχουμε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι που μέσα από τις παραπάνω δράσεις μας θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο ο τόπος που αγαπάμε …το Αρκοχώρι μας!

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του Ομίλου μας. Όλοι μαζί ενωμένοι αναβιώνουμε τα ήθη και έθιμα του χωριού μας , πραγματοποιούμε πολιτιστικές , λαογραφικές και αθλητικές εκδηλώσεις  με σκοπό την ανάδειξη και προβολή του χωριού μας.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Γιώργο Αδαμίδη  για την συνεχή στήριξη και βοήθεια του στο πρόγραμμα και επίσης όλους εσάς  (χωριανοί και μη) που είστε δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και μας στηρίζετε έμπρακτα, και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και όλοι μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο για τον τόπο που αγαπάμε!

 

Το Δ.Σ του Ομίλου.