ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΒΥΘΙΣΗ ΦΙΑΛΩΝ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 11:12
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΒΥΘΙΣΗ ΦΙΑΛΩΝ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή και καλή διαφήμιση για τη Νάουσα, ήταν η σημερινή Βύθιση φιαλών κρασιού  στην Αράπιτσα, στο χώρωο θυσίας,  στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τρύγου και της Ψηφιακής Πλατφόρμας Διασύνδεσης και Προβολής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Τουρισμού, του προγράμματος Interreg Europe Cult-Create, στο οποίο συμμετέχουν και άλλοι 8 εταίροι από ευρωπαϊκές χώρες.

H βύθιση έγινε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοπαραγωγών, τη Γαστρονομική Κοινότητα, την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης.

Στόχος να παρακολουθείται η παλαίωση των κρασιών υπό αυτές τις συνθήκες και αυτό να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για συνέργειες και για την προβολή της Νάουσας ως πόλης του Οίνου και της Γευσιγνωσίας.

Η δράση αυτή σε συνδυασμό με το Φεστιβάλ Τρύγου( 24 Σεπτεμβρίου- 3 Οκτωβρίου) με πλήθος εκδηλώσεων πολιτιστικών, οινογευστικών κτλ.-, με τα παραδοσιακά ρακοκάζανα που θα βράζουν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο έρχονται να ενισχύσουν «με εξωστρέφεια το γαστρονομικό προφίλ του τόπου» επισημαίνει ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καρανικόλας.

Αναλυτικά στη Φωνή Ναούσης.