Ένα διαφορετικό Καμπ στη φύση από τον ΄ΚΕΝΤΑΥΡΟ'

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 12:51
Ένα διαφορετικό Καμπ στη φύση από τον ΄ΚΕΝΤΑΥΡΟ'

Ένα διαφορετικό Καμπ για παιδιά ξεκινάει το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023. 

 Ένα Καμπ που δεν είναι ”κονσέρβα” και γίνεται έξω στην φύση, στο βουνό, παντρεύοντας αλλά και προάγοντας τα δύο μέγιστα άυλα αγαθά, την υγεία και την ελευθερία. Ένα Καμπ που έρχονται παιδιά από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από το εξωτερικό.
 
Εμπνευστές του Καμπ δύο άνθρωποι πού είναι συνέχεια στα βουνά και η φύση μαζί με τις δραστηριότητες της είναι τρόπος ζωής για αυτούς και την οικογένεια τους. Ο Γιώργος Καισαρίδης πιστοποιημένος mountain leader με εκπαίδευση IML (international mountain leader) με τα πρότυπα της UIMLA (union of international mountain leaders association) , μέλος της Hellenic mountain leaders association (Ελληνικής Ένωσης συνοδών βουνού ) , mountain bike leader, με εκπαιδεύσεις στην ορεινή διάσωση ,με δίπλωμα αρχηγού ορεινής πεζοπορίας και πολλά ακόμα. 
 
Μαζί του η σύζυγος του Σοφία Τρεμπελή, MTB leader (διεθνές δίπλωμα από τη MIAS) και προπονήτρια .
 Τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα περπατήσουν  σε μονοπάτια και χωματόδρομους ,σε κορφές και υποαλπικά λιβάδια. Θα γνωρίσουν την περιοχή μας και θα την αγαπήσουν, θα γεμίσουν το μυαλό τους με όμορφες εικόνες αλλά και γνώσεις (προσανατολισμός, αρχές ορεινής πεζοπορίας, διαχείριση ενέργειας, πρώτες βοήθειες, διαβίωσης,βρώσιμα φρούτα, βότανα) αλλά και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αναρρίχηση, τοξοβολία, ιππασία,  River trekking, ορεινή ποδηλασία, rafting , διάσχιση φαραγγιών-canyoning) σε ένα Καμπ που θα είναι σαν να ζεις ντοκιμαντέρ του National Geographic.
 
Για εγγραφές και πληροφορίες τηλ 6948516649