Εμπορικός Σύλλογος για Διον. Κούγκα: 'Κέρδισες την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας'

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 10:50
Εμπορικός Σύλλογος για Διον.  Κούγκα: 'Κέρδισες την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας'

Η Διοίκηση του Εµπορικού Συλλόγου Βέροιας, µε επιστολή της ευχαριστεί τον Ταξίαρχο ε.α κ. Κούγκα Διονύσιο, για την εξαιρετική συνεργασία που είχε κατά την διάρκεια της θητείας του.

Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω: «Αξιότιµε Ταξίαρχε ε.α κ. Κούγκα Διονύσιε, Με την παρούσαεπιστολή τα µέλη της Διοίκησης του Εµπορικού Συλλόγου Βέροιας και εγώ προσωπικά, θα θέλαµε να σας εκφράσουµε τις ολόθερµες και εγκάρδιες ευχές µας, για την εξαιρετική και αποτελεσµατική συνεργασία που είχαµε, από την πρώτη µέρα της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Αστυνοµικός Διευθυντής Ηµαθίας. 

Το αµείωτο ενδιαφέρον σας, για την ασφάλεια και εύρυθµη λειτουργία της αγοράς, ήταν υπέρ του δέοντος. Ανταποκριθήκατε επάξια ακόµη και στις ποιο δύσκολες εποχές, ( lockdown, click away), κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασµό όλων µας. 

 
Στην πολύχρονη καριέρα σας, διακριθήκατε για το Ήθος, την Εντιµότητα, την Συνέπεια, την Εργατικότητα κ το υπέρµετρο ΦΙΛΟΤΙΜΟ σας. Το Διοικητικό Συµβούλιο σας εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στους νέους στόχους σας».
 
Με Τιµή 
 Η Πρόεδρος του Εµπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου
Share |