ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 20:30
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Διοργανώνει η 'Αράπιτσα'

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «η Αράπιτσα» διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής της Ναουσαίας ζωγράφου Λένας Καπετανοπούλου-Tilliardμε τίτλο «Ρωγμές σχέσεων».

     Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων «ΕΡΙΑ» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς»,  θα διαρκέσει από 28/2 έως 15/3 και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι καθημερινά 5.30 – 8.30 μ.μ. και τις Κυριακές 11 π.μ. – 1.30 μ.μ. και 5.30 – 8.30 μ.μ.  

     Η Λένα Καπετανοπούλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι κόρη του γνωστού Ναουσαίου εμπόρου της Θεσσαλονίκης Μάρκου Καπετανόπουλου. Έχει σπουδάσει στη σχολή Καλών Τεχνών του Παρισιού και της Ρώμης, στην Ελεύθερη Ακαδημία της Χάγης και την Τεχνική Γκραβούρας στο studioDragutescoστην Ρώμη. Κατοικεί και δραστηριοποιείται στο Παρίσι όπου είναι παντρεμένη, αλλά και στην Ελλάδα. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη, το Παρίσι, το Σάρτ της Γαλλίας, το Άμστερνταμ, την Γενεύη, την Κωνσταντινούπολη, το Ρισβέικ και στο Βάσεναρ της Χάγης στην Ολλανδία τα κοστούμια θεάτρου για τον «πόλεμο της Τροίας». Επίσης συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις στο Παρίσι και την Χάγη. Ήταν όνειρο ζωής να διοργανώσει έκθεση και στην γενέτειρα του πατέρα της, την Νάουσα, που υπεραγαπά και την θεωρεί δική της πατρίδα.

Share |