'ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ' TO NEO ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΜΤΣΙΟΥ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 18:00
'ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ' TO NEO ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ  ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΜΤΣΙΟΥ

Η παρουσίαση το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην 'Βέτλανς'

Οι Εκδόσεις BELLθα παρουσιάσουν το εξαιρετικό μυθοστόρημα «Εξημέρωση»του Γιώργου Δάμτσιου, το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Ευγενείς Άγριοι», το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα «Βέτλανς».

Για το βιβλίο θα μιλήσει η σύμβουλος-ψυχολόγος Κορίνα Τσιγαρίδα και ο φιλόλογος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Ζαφείρκος. Αποσπάσματα θα διαβάσει η Κατερίνα Μώκιου. Μετά το Σκοτεινό Πέπλοο Γιώργος Δάμτσιος επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της σειράς«Ευγενείς Άγριοι». Το Εξημέρωσηείναι μια καταιγιστική αστυνομική περιπέτεια που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Ο Λούκα επιστρέφει εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει την απουσία του Τζορτζ, του ιδιωτικού ερευνητή που γνώρισε ένα χρόνο νωρίτερα. Η αποστολή που δέχεται να αναλάβει φαντάζει εύκολη. Πρέπει απλώς να κρατήσει κρυμμένη μια νεαρή πόρνη για πέντε μέρες από τα αφεντικά της.

Σύντομα θα διαπιστώσει ότι τίποτα δεν είναι όπως νομίζει. Οι άνθρωποι που είχαν υπό τον έλεγχό τους την κοπέλα είναι αδίστακτοι εγκληματίες και προσπαθούν να την πάρουν πίσω με κάθε τρόπο, ενώ ένας από τους πελάτες της έχει σκοπό να εξαπολύσει ένα μεγάλο κακό που θα πλήξει ανεπανόρθωτα τη χώρα.

Την ίδια ώρα, κάποιος παρακολουθεί τον Λούκα. Ακολουθεί τα ίχνη του και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση. Είναι ένα φάντασμα από το παρελθόν, που μοναδικό του στόχο έχει να τον σκοτώσει. 

Ο Λούκα δεν έχει επιλογή. Πρέπει να τα βάλει με όλους. Και πρέπει να βιαστεί. Γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του…

 

Ο Γιώργος Δάμτσιοςγεννήθηκε το 1978 στη Νάουσα, όπου εξακολουθεί να διαμένει με τη σύζυγό του Αναστασία και τα δύο παιδιά τους. Έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα τα μυθιστορήματα Μέχρι την τελευταία του ανάσα(Εκδόσεις Momentum), Το τρίπτυχο των ευχών(Εκδόσεις Πηγή) και Στη γέφυρα των χαμένων ψυχών(σε συνεργασία με τον συγγραφέα Μάριο Δημητριάδη, Εκδόσεις Λυκόφως), το λογοτεχνικό/μουσικό πρότζεκτTheMetalChaptersVol. I, και πάλι σε συνεργασία με τον Μάριο Δημητριάδη, καθώς και τη συλλογή διηγημάτων Μυστικά στο λυκόφως(Εκδόσεις Λυκόφως). Έχει συμμετάσχει επίσης σε οχτώ συλλογές διηγημάτων. Πέρα από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς, ενώ είναι λάτρης της heavymetal, του gaming και του αθλητισμού.​ Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria, αρθρογραφεί τακτικά στον ιστότοπο nyctophilia.gr, ενώ πραγματοποιεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής για λογαριασμό της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάουσας. Επισκεφθείτε τον προσωπικό του ιστότοπο, georgedamtsios.com, και αναζητήστε τον στο Facebookκαι στο Goodreads.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Βασίλης Κιμούλης, 697-3310089, vkimoulis@harlenic.gr

Share |