Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας 'Μουσική για όλους'

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 17:03
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας  'Μουσική για όλους'

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών» «Μουσική για όλους»

«Open Day 1

– Γνωριμία με τους καθηγητές του Ωδείου μας και παρουσίαση μουσικών οργάνων – βιολί, φλάουτο, κλαρινέτο»

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών» το πρώτο Open Day στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μουσική για όλους».

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα έχει καταρτιστεί από τη Διεύθυνση του Ωδείου μας, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας και απευθύνεται προς όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν ή και να ασχοληθούν με την μουσική, μέσα από παρουσιάσεις οργάνων, εκδηλώσεις, συναυλίες και δράσεις που αφορούν όλα τα Τμήματα Μουσικής και Χορού του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών».

Στο πρώτο αυτό Open Day, θα γίνει γνωριμία με τους εξαιρετικούς καθηγητές του Ωδείου μας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τα μουσικά όργανα βιολί, φλάουτο και κλαρινέτο.

Οι καθηγητές:

Βιολί Jung Eun Lee - σολίστ, καθηγήτρια βιολιού στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης και Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών», διδασκαλία και συμμετοχή σε διεθνή Φεστιβάλ και Master Classes, πρώτο βιολί (κοντσερτίνο) του μουσικού συνόλου Orpheus Soloists. Μαίρη Στιβανάκη - πτυχιούχος βιολιού, τάξη διπλώματος της καθηγήτριας Jung Eun Lee στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, προπτυχιακές σπουδές βιολιού στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πτυχιούχος Ειδικού Αρμονιας, μέλος της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων (ΕΛΣΟΝ) στο Μέγαρο Αθηνών, αξιόλογη συναυλιακή δραστηριότητα. Γιάννης Κετάνης - πτυχιούχος βιολιού, απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών», πολυετής συμμετοχή στην Ορχήστρα Νέων ΔΩΝ, πλούσια συναυλιακή δραστηριότητα, συνθέτης.

Φλάουτο Βίκυ Σουέρεφ - πτυχιούχος φλάουτου, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης (τάξη καθηγητή Ν. Δημόπουλου) και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (τάξη καθηγήτριας Κ.Τσεντς), πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας, εμπειρία σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ειδίκευση σε προγράμματα Ατόμων με αναπηρία και μουσικοθεραπείας. Κλαρινέτο Ματθαίος Χάιδος - διπλωματούχος κλαρινέτου, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης (τάξη καθηγητή Γ.Καζίκου) συμμετοχή στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, αξιόλογη δραστηριότητα συναυλιακή δραστηριότητα. Συμμετοχή

Η συμμετοχή στο Open Day είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών» τηλεφωνικά στο 2332024234 ή με μέιλ στο [email protected]

Κατά την είσοδο στο Ωδείο αλλά και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ισχύουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται για τους μαθητές με βεβαίωση self test και για τους ενήλικες με βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test 48 ωρών. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.