Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης των Ξενοδόχων της Π.Ε. Ημαθίας

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 09:14
Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης των Ξενοδόχων της Π.Ε. Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη δικτυακή εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης των Ξενοδόχων της Π.Ε. Ημαθίας την οποία προλόγισε ο Αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαΐτζίδης  τονίζοντας: «Δεν αρκούν όμως μόνο τα ευχολόγια και τα καλά λόγια γι αυτό κι εγώ, δηλώνω παρών για να συζητήσουμε μαζί προτάσεις και δράσεις τουριστικής και ξενοδοχειακής ανάπτυξης. Και βέβαια το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για την Ένωση και για όλους σας».

Στις εκλογές  χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος της Η.Π. Νάουσας κ Νικόλαος Καρανικόλας  οι οποίος έθεσε τη διαδικασία υπό την αιγίδα του, μέσω δωρεάν διάθεσης της πλατφόρμας «electobox» που χρησιμοποιεί σύστημα ασφαλείας και ισχυρούς αλγορίθμους κρυπτογράφησης διασφαλίζοντας την μυστικότητα της ψήφου, το αδιάβλητο των εκλογών ώστε να υπάρχει διαφάνεια καθ' όλη την διάρκεια της ψηφοφορίας. Παράλληλα ο χαιρετισμός και η υποστήριξη του Δημάρχου Βέροιας κ Βοργιαζίδη μέσω του ειδικού του συνεργάτη κ. Βαλαχή, που έκανε το webinar με θέμα «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των καταλυμάτων στην COVID εποχή, αποδοτική διαχείριση και στρατηγική πωλήσεων»  ήταν ουσιαστική για τους ξενοδόχους της Ημαθίας.

Παρουσία της Δικαστικής Αντιπροσώπου κ. Αναστασίας Πετρίδου και της Εφορευτικής Επιτροπής  που αποτελείται από τους : 1)Καψάλη Μαρία του Χρήστου, 2)Παπαοικονόμου Αμαλία του Μανώλη και 3) Συμεωνίδου Σοφία του Ιορδάνη, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της διαδικασίας :

Εγγεγραμμένοι:37      Ψήφισαν: 24   Ποσοστό συμμετοχής: 64.9%

Έγκυρα(συμπ. λευκών): 24  Λευκά: 0   Άκυρα:0

ΓΙΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ εκλέγονται οι:

  1. ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 
  2. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΙΛΛΑ ΕΛΙΑ 
  3. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΡΟΡΙΟ
  4. ΝΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΙΚΟΛΑΟΥ HOTEL ΜΑΝΘΟΣ
  5. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΛΓΑΝΟΣ VL
  6. ΛΑΖΑΡΙΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥΑΝΔΡΕΑ HOTEL ΛΟΖΙΤΖΙ
  7. ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ Αναπληρωματικό μέλος: ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ ΦΛΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΝΕΑΡΙ HOTEL

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ εκλέγονται οι:

  1. ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2.   ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ SFENDAMOSWOOD VILLAGE 3.   ΜΙΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥΒΑΣΙΛΕΙΟΥ DELLAGIO HOTEL

ΓΙΑΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ εκλέγονται οι: 

  1. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΣ ΒΙΛΛΑ ΕΛΙΑ  
  2. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΡΟΡΙΟ
Share |