Εκδρομή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στην Water Land θεσσαλονίκης

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 16:05
Εκδρομή του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ  στην Water Land θεσσαλονίκης

Μία ακόμη πολύ πετυχημένη εκδρομή έκανε ο Α.Σ.Π.Τ.  ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ τη Δευτέρα στην Water Land. 

 Μικροί και μεγάλοι γίνανε ένα και απόλαυσαν τα παιχνίδια στο νερό, τις τσουλήθρες και το πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Η εκδρομή έγινε μετά από ένα πολύ εποικοδομητικό καλοκαίρι με το ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ Mountain Summer Camp που έγινε στις κορυφές και στα μονοπάτια του Βερμίου προσφέροντας ερεθίσματα για ορειβατική παιδεία αλλά και προπόνηση σε ποιοτικό περιβάλλον, με εκδρομές και εκτός όπως το rafting στον Βοϊδομάτη στην Ήπειρο αλλά και την κατάβαση του Πηνειού με κανό - καγιάκ μέχρι το Δέλτα του.

 Στην συνέχεια του καλοκαιριού ο ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ πήγε στην θάλασσα στην κατασκήνωση Happy Days στην Χαλκιδική με πλήθος δραστηριοτήτων και φυσικά θάλασσα και ενεργητική ξεκούραση και τέλος έγινε η εκδρομή στην water land .

 Την εβδομάδα που μας έρχεται τρέχει καινούργια εκδρομή για οικογένειες το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου με ένα υπέροχο κατασκηνωτικό διήμερο στο Βέρμιο λίγο πριν την έναρξη των σχολείων, και φυσικά ο σύλλογος ξεκινάει γερά την νέα αθλητική και προπονητική χρόνια με έναρξη προπονήσεων από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου .

 Πληροφορίες στο τηλ. 6948516659 και 2332401040
 
Ο σύλλογος και οι προπονητές του Γ. Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή ευχαριστούν θερμά τους γονείς και τους αθλητές για την εμπιστοσύνη και την μεγάλη ανταπόκριση σε κάθε του δράση.