ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 18:48
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Εγκαινιάστηκε πριν από λίγο το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών(Visitor Information Center) στο πρώην Μουσείο στο Ηρώο το οποίο φιλοξενούσε το Σύλλογο 'Mom in action' που μεταφέρθηκε σε αίθουσα του κτιρίου του Δημ. Θεάτρου

Το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας, ενώ στον ίδιο χώρο θα στεγάζονται και τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Οπως  είπε η αντιδήμαρχος πολιτισμού κα Μπαλτατζίδου, θα είναι ένας σύγχρονος χώρος υποδοχής και πληροφόρησης των επισκεπτών, με μόνιμη εκθεση παραδοσιακών προϊόντων μας( κρασιά, μαρμαλάδες, κομπόστες κ.λ.π), έντυπο υλικό προβολής των ξενοδοχείων μας κ.α και ότι η δημοτική αρχή σκοπεύει να σχεδιάσει στο μέλλον την οργάνωση του τουριστικού προϊόντος «Νάουσα» μέσω παραδοσιακών και σύγχρονων τρόπων (χρήση νέας τεχνολογίας) και ο εν λόγω χώρος πρόκειται να αποτελέσει τον «πυρήνα» επικοινωνίας αυτού.

Ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας στο χαιρετισμό του, τόνισε ότι το Κέντρο Πληροφόρησης θα είναι ένα εργαλείο για όλους αυτούς που ασχολούνται με τον τουριστικό κλάδο και θα αποτελέσει το έναυσμα για να ακουστεί ο Δήμος Νάουσας και οι φυσικές του ομορφιές αλλά και να διαφημιστούν όλα τα τοπικά προϊόντα με κυρίαρχο φυσικά το ξακουστό κρασί μας.  

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη 'Φωνή Ναούσης'.