Εγκαινιάστηκε το ΚΑΠΗ στον Στενήμαχο

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 17:55
Εγκαινιάστηκε το ΚΑΠΗ στον Στενήμαχο

To νέο  ΚΑΠΗ στον Στενήμαχο εγκαινιάστηκε  την Κυριακή παρουσία του βουλευτή κ.  Μπαρτζώκα, του  προέδρου του   δημοτικού συμβουλίου κ. Βασιλείου, των  αντιδημαρχων κας Μπαλτατζίδου και κ. Τζουβάρα, της προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλλεληγγύης του Δήμου στο οποίο ανήκει το ΚΑΠΗ κα Αραμπατζή, του  πρώην δημάρχου  κ. Καραμπατζού ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Στενημάχου κ. Σαρακατσάνο κ.α

Η πρόεδρος του Ν.Π. κα Αραμπατζή, στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων είπε: "Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία του νέου Κ.Α.Π.Η και ιδιαίτερα το προσωπικό του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας στο οποίο εχω την τιμή να είμαι πρόεδρος που εργάστηκαν με αποτελεσματικότητα και προσήλωση στην υλοποίηση του έργου αυτού . Ενα εργο που έγινε με προσωπική εργασία και χωρίς να επιβαρύνουμε καθόλου τα οικονομικά του Νομικού μας Προσώπου ουτε του Δήμου μας.Σήμερα αξιοποιούμε την κτιριακή υποδομή του Δήμου μας με την απόδοση στην τοπική κοινωνία της δομής που έγινε με εθελοντική προσπάθεια και την ελάχιστη δυνατή δαπάνη .
Αποδεσμευόμαστε όσο μπορούμε από τις μισθώσεις ακινήτων που κοστίζουν στο Ν.Π. και τα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε θα διατεθούν για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ξαναζωντανεύουμε τον θεσμό τον Κ.Α.Π.Η. που παρέμεινε αδρανής λόγω της πανδημίας και υποσχόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε και άλλες δράσεις για την τρίτη ηλικία".