'ΕΧΟΥΜΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ' Η ΝΕΑ ΝΑΟΥΣΑΙΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΠΑΛΙΟΥΦΙΡΜΕΝΗ'

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 13:12
'ΕΧΟΥΜΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ' Η ΝΕΑ ΝΑΟΥΣΑΙΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΠΑΛΙΟΥΦΙΡΜΕΝΗ'

Από το Σάββατο η προπώληση εισιτηρίων

'Εχουμι βαφτίσια' είναι ο τίτλος της νέας παράστασης της θεατρικής ομάδας της 'Παλιουφιρμένης'.

Πρόκειται για την τέταρτη αυτόνομη θεατρική παρουσία της ομάδας στην πόλη μας. Η αρχή έγινε το 2012 με την 'Παλιουφιρμένη', ακολούθησε «Το Προξενιό της Νανας» το 2014 και δυο χρόνια αργότερα το έργο «Βγάλτα κι έρχουμι». Τώρα σειρά παίρνει η νέα Ναουσαίικη κωμωδία του Θωμά Νόλκα με τίτλο “Εχουμι Βαφτίσια”η οποία θα ανέβει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Όπως προδίδει ο τίτλος, το έργο καταπιάνεται με όλα εκείνα τα αναρίθμητα τραγελαφικά περιστατικά, που ακόμη και σήμερα ταλανίζουν πολλές ελληνικές οικογένειες. Είναι μια αυτοτελής ιστορία, που εκτός από ομηρικούς καυγάδες μεταξύ συμπεθέρων, κεραυνοβόλους έρωτες και πολλές άλλες ανατροπές, καταγράφει παράλληλα την παράδοση του τόπου μας σχετικά με την ονοματοδοσία των μωρών και άλλα «αντέτχια» που συνηθίζονταν σε μια παλιότερη και αλησμόνητη εποχή. Και αυτό το έργο ασφαλώς είναι γραμμένο στην ντοπιολαλιά μας με όλη τη μουσικότητα που την διακρίνει.

Θα δοθούν συνολικά πέντε παραστάσεις, σε κείμενα και σκηνοθεσία Θωμά Νόλκα, στο Δημοτικό μας Θέατρο στις 2, 3, 6, 9 και 10 Νοεμβρίου  με ώρα έναρξης στις 8.30 μ.μ. Τα εισιτήρια θα είναι αριθμημένα και θα κοστίζουν 5 ευρώ. Η προπώληση θα αρχίσει to Σάββατο 19 Οκτωβρίου και θα γίνεται καθημερινά τις ώρες 10 π.μ. – 12μ και 6 - 8 μ.μ. στο CITY Espresso Bar (Ζαφειράκη 11).

Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι. Αν λοιπόν νοιώθετε την ανάγκη για λίγο γέλιο στην καθημερινότητά σας, η «Παλιουφιρμένη» υπόσχεται πολύ. Θα είναι επίσης άλλη μια ευκαιρία οι παλαιότεροι να θυμηθούν και οι νεότεροι να μάθουν πώς ήταν η πόλη μας και οι άνθρωποί της σε μια άλλη, παλιότερη εποχή…