Δυνατό τεστ για την ΚΑΝ τα 37α ΝΙΟΒΕΙΑ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 09:43
Δυνατό τεστ για την ΚΑΝ τα 37α ΝΙΟΒΕΙΑ

Σε ένα από τα δυνατότερα τεστ της χρονιάς αποδείχθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες 37αΝΙΟΒΕΙΑ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Χ.Α.Ν.Θ. στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 600 αθλητές που συμμετείχαν από 3 χώρες ανέβασαν τον πήχη ψηλά στις επιδόσεις. Για λογαριασμό της Κ.Α. «ΝΑΟΥΣΑ» συμμετείχαν 14 αθλητές και αθλήτριες με την Σιπητάνου Αναστασία να ξεχωρίζει, μια βδομάδα μετά τη συμμετοχή της στο multinationτης Αυστρίας, πιάνοντας το όριο προεθνικής στα 200μ μικτή κορ. και κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο και ένα χάλκινο στα 50μ ελεύθερο γυναικών. Επίσης τέταρτη θέση στα 200μ. πρόσθιο Γυναικών και 7ηστα 50μ πεταλούδα.

Τέταρτη θέση από τον Εξηντάρα Στέργιο στα 800μ ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ, 6ηθέση από τον Σταμπουλού Κωνσταντίνο στα 200μ πρόσθιο με νέο ατομικό ρεκόρ  και 7ηαπό τον Μητσιάνη Κωνσταντίνο στα 50μ ύπτιο Ανδρών με νέο ατομικό ρεκόρ.

Πολύ καλή παρουσία και από τους υπόλοιπους αθλητές. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν:

Ιωαννίδης Σπύρος, Γκίτκου Βασιλική, Ρώσιος Παναγιώτης, Ράγκας Χρήστος, Χατζηιωαννίδης Κωνσταντίνος, Αντωνίου Ζωή, Στούκα Αναστασία, Μαυρίδου Ευσταθία, Καραμπινέση Κωνσταντίνα και Χαραλαμπίδου Μαρία.

Share |