Δυναμικός ο πρώτος μήνας δράσης για την ΚΑΝ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 08:44
Δυναμικός ο πρώτος  μήνας δράσης για την ΚΑΝ

Δυναμικός και γεμάτος δραστηριότητες ήταν ο πρώτος μήνας της σεζόν για τους αθλητές όλων των τμημάτων της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ».

Συγκεκριμένα το αγωνιστικό τμήμα της Κ.Α.Ν. συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο στον αγώνα Ανοιχτής Θαλάσσης «Thermaikosopenwater» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Κ.Α.Ο.Θ. στην Αγία Τριάδα. Οι αθλητές που ξεχώρισαν ήταν Ιωαννίδης Σπύρος 2οςστα 2500μ. Ανδρών, Εξηντάρας Στέργιος 3οςστα 5000μ. ανδρών και Χαριάδου Θεοδώρα 3ηστα 2500μ Γυναικών. Πολλή καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι κολυμβητές που συμμετείχαν: Σιπητάνου, Αντωνίου, Γαλίτη, Γκίτκου, Σταμπουλούς.

Την Κυριακή44 αθλητές των ακαδημιών και του προαγωνιστικού τμήματος της Κ.Α.Ν. έδωσαν δυναμικό παρόν στην «γιορτή των Νερών», που διοργάνωσε ο δήμος Έδεσσας, στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης. Τα παιδιά έκαναν επίδειξη των δεξιοτήτων που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του καλοκαιριού και στο τέλος επιβραβεύθηκαν με μετάλλιο συμμετοχής. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν με τους προπονητές τους Λαζαρίδη, Αλεξόπουλο και Τριανταφυλλίδου το μουσείο Ορυκτών στους Καταρράκτες της Έδεσσας.