ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 12:07
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Με κεντρικό σύνθημα "δωρεάν δημόσιοα υγεία" και "στελέχωση τώρα του Νοσοκομείου Νάουσας", πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο δυναμικό συλλαλητήριο μπροστά από το Νοσοκομείο Νάουσας, με πρωτοβουλία των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ.

Συμμετείχαν περισσότερα από 300 άτομα ζητώντας την ουσιαστική στελέχωση του ιδρύματός μας και δωρεάν δημόσια υγεία. Οι ομιλητές, ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Κοτσεκίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας κ. Ναζμέ και ο πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Τούπος καυστηρίασαν την κυβερνητική πολιτική που θέλει να καταργήσει τη δημόσια δωρεάν υγεία και να οδηγήσει τους ασθενείς στα ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές κλπ με μοναδικό κριτήριο το κέρδος. Ζήτησαν όλοι με μια φωνή, της επάνδρωση του ιδρύματός μας, ώστε να επανέλθει στην μορφή που είχε πριν από πολλά χρόνια. Σε ένα νοσοκομείο που να έχει γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και όχι σε ένα νοσοκομείου με ελλείψεις.

Παρέδωσαν τέλος ψήφισμα στο Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Λυκοστράτης και συζήτησαν μαζί του, στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και κάλυψη των κενών που παρουσιάζονται σε ιατρικό προσωπικό στο ακτινολογικό τμήμα στην παθολογική κ.α.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη Φωνή Ναούσης.