Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 16:58
Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Πλούσιες ήταν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν φυτεύσεις λουλουδιών από μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, παρουσία της διευθύντριας κυρίας Εύης Νικολάκη και δασκάλων, ενώ από πλευράς του Δήμου παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος κ. Νίκος Μπάμπος και δημοτικοί υπάλληλοι.

Σημειώνουμε πως φυτεύσεις λουλουδιών έγιναν και από μαθητές του 1ου Παιδικού Σταθμού Νάουσας με τις δασκάλες τους παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Γρηγόρη Σαμαρά, ενώ παρόμοιες δράσεις πραγματοποιήθηκαν από μαθητές και υπαλλήλους του Δήμου στην περιοχή Φόρος της Νάουσας όπου φυτεύτηκαν λουλούδια σε παρτέρια αλλά και στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών όπου ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Τέλος, αντίστοιχες δράσεις διεξήχθησαν και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.