Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Αλδάκου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 17:46
Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Αλδάκου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Δήλωση υποψηφιότητας

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που σκέφτονται πολιτικά έξυπνα, δεν φέρουν παρωπίδες, ξέρουν να εκτιμούν , προσφέρουν στην κοινωνία χωρίς ανταλλάγματα και με γνώμονα κάθε άλλο παρά το προσωπικό τους συμφέρον. Μακριά απο την πολιτική το ψέμα και η υποκρισία, που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού ως χώρα κι έπνιξαν τα όνειρα των παιδιών μας...εκτιμώ απεριόριστα όσους στέκονται στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις και το κεφάλι ψηλά, χωρίς να γίνονται η ουρά του καθενός πολιτικού επιτηδευματία ή επιχειρηματία , που ικανοποιεί τις ατομικές του φιλοδοξίες, κι αυτούς έχουμε ανάγκη για ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία μας...

Με ευθύτητα και καθαρότητα , ευστροφία και αποτελεσματική σκέψη, με πράξεις και όχι μόνο λόγια και υποσχέσεις , καθώς και αυξημένο το αίσθημα υπευθυνότητας ,που οδηγεί στην δημιουργία και σε κάθετες λύσεις στα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Με αυτούς τους κανόνες εργάστηκα στο επαγγελματικό μου λειτούργημα και στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, γιατί αυτούς επιβάλλει το ήθος και η αξιοπρέπεια,αλλά και η ακεραιότητα μου ως άνθρωπος κι επιστήμονας και δεν πρόκειται να παρεκκλίνω από τις αρχές μου.

Με σκοπό να συνεχίσω να προσφέρω από κάθε μετερρίζι, αποδέχτηκα την πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα να είμαι υποψήφια στην Περιφερεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, διότι αγαπώ τον τόπο μου και με όπλα την θέληση και την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση ,θα έχω την δυνατότητα να συμβάλλω ξανά και εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας, στην πρόοδο κι ευημερία σε κάθε τομέα αρμοδιότητας του β βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση

Μαρία Αλδάκου

Χειρουργός Οδοντίατρος πρώην Αντινομάρχης Ημαθιας