Διήμερο μουσικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων του Δ.Ω.Ν 'Εστία Μουσών'

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 10:13
Διήμερο μουσικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων του Δ.Ω.Ν 'Εστία Μουσών'

Με την υποστήριξη του Δήμου Νάουσας

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών» διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Νάουσας διήμερο μουσικών εκδηλώσεων με το μουσικό σύνολο «Orpheus Soloists».

Ειδικότερα, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης» το διεθνώς αναγνωρισμένο σύνολο μουσικής δωματίου - που αποτελείται από καταξιωμένους σολίστ, με πλούσια δράση σε καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο - θα παρουσιάσει στη Νάουσα μια εντυπωσιακή συναυλία «Orpheus Soloists - Time for us- ένα ταξίδι στον κόσμο της έβδομης τέχνης».

Βιολιά, βιόλα, τσέλο, άρπα, όμποε και κρουστά θα ταξιδέψουν το κοινό στον δρόμο της έβδομης τέχνης. Η συναυλία θα πλαισιωθεί με προβολή ταινιών και αφήγηση. (Οικονομική ενίσχυση για το Σύλλογο Γονέων: 10€. Για μαθητές και σπουδαστές ωδείων 5€).

Αντίστοιχα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 12 μ. στην αίθουσα συναυλιών «Κων/νος Μπασιακούλης» της Εστίας Μουσών, το μουσικό σύνολο παρουσιάζει την εκπαιδευτική συναυλία “Themagical world of Orpheus Soloists” όπου με τη βοήθεια της αφηγήτριας Μαριάνας Μποζαπαλίδου. Τα παιδιά θα απολαύσουν γνωστές μελωδίες από αγαπημένες τους ταινίες μέσα από όργανα συμφωνικής ορχήστρας (οικονομική ενίσχυση για το Σύλλογο2€). Για κρατήσεις θέσεων και προπωληση στην γραμματεία του Ωδείου 2332024234 & στο κατα/μα Delice Σολωμου 1 στον πεζόδρομο.