Διήμερο δράσεων για την πρόληψη καρκίνου του μαστού από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Δήμο Νάουσας

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 09:31
Διήμερο δράσεων για την πρόληψη καρκίνου  του μαστού από την Ελληνική Εταιρεία  Μαστολογίας και το Δήμο Νάουσας

Την Παρασκευή και το Σάββατο  

Την Παρασκευή ξεκινά και θα συνεχιστεί το Σάββατο το διήμερο δράσεων που διοργανώνουν για την πρόληψη του καρκίνου  του μαστού η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και ο Δήμος Νάουσας (το διήμερο δράσεων είχε αναβληθεί πρόσφατα από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας λόγω κακοκαιρίας).

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς) και ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πλεονεκτήματα».

Το Σάββατο, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς) τις ώρες 10:00-14:00 και 15:30-18:30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση μαστού των γυναικών, που το επιθυμούν, με προτεραιότητα γυναίκες ανασφάλιστες και με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Επισημαίνεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό COVID-19 η προσέλευση των γυναικών για εξέταση θα γίνει αποκλειστικά με ραντεβού στο τηλ.: 2332052186 (ώρες 09:00-13:00, υπεύθυνη κ. Ελένη Σιαμίδου).