Διεκόπη λόγω έντασης η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Νάουσας! Βίντεο

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 20:59
Διεκόπη λόγω έντασης η πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Νάουσας! Βίντεο

Σκηνές απείρου κάλλους στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημ Συμβουλίου Νάουσας, η οποία λόγω έντασης, διεκόπη με απόφαση του προέδρου κ. Παρθενόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι θα υπάρξει νέα πρόσκληση σύγκλησης του Δημ Συμβουλίου. 

Λίγη ώρα μετά τις ευχές προς τους νεοεκλεγμένους δημ συμβούλους και το νέο δήμαρχο κ. Καρανικόλα που συνοδεύονταν από την αναγκαιότητα της συνεργασίας για το καλό του τόπου μας, υπήρξε ένταση όταν ο κ. Βασιλείου κατά την τοποθέτηση του σε ένα θέμα, απευθυνόμενος στην κα Λαζαρίδου της είπε να μην γελάει. Η κα Λαζαρίδου αντέδρασε λεγοντας ότι δεν γέλασε, υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ τους και  τα πνεύματα οξύνθηκαν. "Βγες έξω από την αίθουσα" είπε ο  πρόεδρος του δημ συμβουλίου κ. Παρθενόπουλος στον κ. Βασιλείου. Εναντίον του καταφέρθηκε και ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννη.

Αρκετοί δημ σύμβουλοι βγήκαν έξω από την αίθουσα, δυσαρεστημένοι  από την κατάσταση, ενώ ο πρόεδρος κ. Παρθενόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του να λήξει η συνεδρίαση και να συγκληθεί εκ νέου με νέα πρόσκληση. 

Περισσότερα στη ΄Φωνή΄