Διακρίσεις και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής θαλάσσης για την ΚΑΝ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 17:31
Διακρίσεις και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής θαλάσσης για την ΚΑΝ

Η γεμάτη αγωνιστικές υποχρεώσεις περίοδος για τους κολυμβητές-τριες της Κ.Α. “ΝΑΟΥΣΑ” έφτασε αισίως στο τέλος της με το πέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών, που διεξήχθη στην Αθήνα, στο Ο.Α.Κ.Α., και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης που διεξήχθη στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Στη πρώτη διοργάνωση συμμετείχαν 3 αθλητές του συλλόγου: Ο Εξηντάρας Στέργιος, ο οποίος σημείωσε 2 νέα ατομικά ρεκόρ και προκρίθηκε σε 2 μικρούς τελικούς στα 50 και 200 πεταλούδα.

Ο Μητσιανης Κωνσταντίνος με νέα ατομικά ρεκόρ στα 100μ ελεύθερο και 200μ ύπτιο και προκρίσεις σε 3 μικρούς τελικούς στα 50μ, 100μ και 200μ ύπτιο.

Η Σιπητάνου Αναστασία με προκρίσεις σε 3 μικρούς τελικούς στα 50μ ελ, 50μ πετ και 200μ μικτή και 8η θέση στα 4χ100μ μικτή με την ομάδα του Άρη.

Στο πρωτάθλημα της θάλασσας συμμετείχαν 2 αθλητές του συλλόγου φέρνοντας την ομάδα στη 3η θέση του πρωταθλήματος: Ο Σαμαράς Γιώργος, ο οποίος σε μια εξαιρετική δύσκολη και απαιτητική κούρσα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 5000μ παίδων, η Καραμπινέση Κωνσταντίνα που συμμετείχε, πρώτη φορά, στα 7500μ Νεανίδων.

Τις αποστολές συνόδεψε ο επικεφαλής προπονητής του συλλόγου Λαζαρίδης Βασίλειος ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των αθλητών.

Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους και καλή ξεκούραση.