Διακρίσεις από τον ΕΟΣ στον Διεθνή Αγώνα και στο Κύπελλο Ρόλλερσκι Φλώρινας

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 09:13
Διακρίσεις από τον ΕΟΣ στον Διεθνή Αγώνα  και στο Κύπελλο  Ρόλλερσκι Φλώρινας

Σε μια εξαιρετική διοργάνωση σε δυο περιοχές της Φλώρινας (Βίτσι και Φράγμα Τριανταφυλλιάς) συμμετείχαν οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας σημειώνοντας για άλλη μια φορά επιτυχίες.
Η Γωγώ Νιμπίτη στο Διεθνή αγώνα στο αγώνισμα της κλασικής τεχνικής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο  και το Αργυρό για το κύπελλο Ελλάδος ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές μέρες για την κατάταξη του Πανελληνίου κυπέλλου τερμάτισε στην τέταρτη θέση.
Στην ίδια κατηγορία η Στελλίνα Γιαννακοβίτη κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια στο σπριντ κ στο αγώνισμα των 5 km.
Στα ίδια αγωνίσματα στην κατηγορία των ανδρών ο Γιώργος Αναστασιάδης κέρδισε επίσης δύο χάλκινα μετάλλια. Στην κατηγορία των κορασίδων - Παίδων η Μάρα Τσιάρκα ήταν ασυναγώνιστη κερδίζοντας τέσσερα χρυσά μετάλλια κ τις δύο μέρες του αγώνα (κατάταξη πανελληνίου κυπέλλου-Διεθνής Αγώνας). Η Κατερίνα Βάικου τερμάτισε στην τέταρτη θέση κ στα δύο αγωνίσματα και, η Λυδία Τσιάτσιου και Όλγα Μπιτέρνα, στην έκτη θέση Στην ίδια κατηγορία ο Περικλής Ρούκαλης κατέκτησε την πέμπτη θέση και ο Ηλίας Μίσκος την έκτη.
Η μικρότερη κατηγορία αγωνίστηκε την τελευταία μέρα των αγώνων την Κυριακή με την Γεωργία Τσιάρκα να κερδίζει το αργυρό μετάλλιο κ την Δάφνη Βάικου το χάλκινο. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε η Νικολέττα Καραμπινέση και στην έκτη η Αρετή Ανθοπούλου.

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.