Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ωδείου της Ι.Μητρόπολης

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 10:06
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ωδείου της Ι.Μητρόπολης
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Ωδείο μας! 🎄
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι σπουδαστές μας μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές τους ετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Μητρ. Κέντρο Πολιτισμού "Παντάνασσα", στην Κεντρική Γιορτή των Κατηχητικών της Ιερά Μητρόπολης θα παρουσιαστεί το δρώμενο "Η ιστορία του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου" και στη συνέχεια μαθητές του Ωδείου μας θα παρουσιάσουν μουσικό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και Κάλαντα. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ο οποίος στο τέλος θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.
Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 8:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου μας θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του τμήματος Πιάνου της τάξης Μαρίας Πέτκου με τίτλο: "Να τα πούμε;"
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου μας θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των τμημάτων Πιάνου τάξης Μάτας Ανδρεάδου και Κιθάρας τάξης Γεωργίου Πέκα με τίτλο: "Χριστουγεννιάτικα Καλαντίσματα".
Είστε όλοι καλεσμένοι για να απολαύσουμε τα παιδιά μας αλλά και για να ψάλλουμε μαζί τους τα όμορφα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα!