Αθλητές του συλλόγου Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών με την εθνική στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 10:50
Αθλητές του συλλόγου Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών με την εθνική στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Σημαντική διάκριση για τον αθλητισμό της Ημαθίας η συμμετοχή αθλητών-τριων του Συλλόγου Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών Βέροιας και Νάουσας, με την Εθνική Ομάδα στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γου Σου - Κουνγκ Φου που θα γίνει φέτος 10-16/11/2022 στο Λουτράκι!

Η επιλογή έγινε μετά από τις τελευταίες επιτυχίες και την υψηλή βαθμολογία των αθλητών μας στα δύο τελευταία Πανελλήνια Πρωταθλήματα (2021 και 2022), αλλά και μετά από την προκριματική προπόνησή τους με την Εθνική Ομάδα στην Αθήνα!

Ο αγώνας που δίνουν τόσα χρόνια, με πολλή υπομονή και ακόμη περισσότερη επιμονή, σε κάθε προπόνηση αλλά και αφιερώνοντας καθημερινό από τον πολύτιμο χρόνο τους, τους έχει κάνει ήδη νικητές! Στον αγώνα τους αυτό έχουν και θα έχουν πάντα αρωγούς τους γονείς αλλά και τον Δάσκαλό τους, Θεόδωρο Κωστόπουλο.

Ετσι θα συμμετάσχουν. Στο άθλημα Τάι Τσι Τσουάν: Παπαδοπούλου Όλγα. Στο άθλημα Νότια Γροθιά: Παπαχαραλάμπους - Ορές Νικόλαος, Παρασκευόπουλος Βιτάλιος, Μπέλλας Στέργιος. Στα αθλήματα Νότια Γροθιά και Sanda (Κινέζικη Πυγμαχία): Παπαχαραλάμπους - Ορέ Ευαγγελία, Παπαζήση Κωνσταντίνα, Κωστόπουλος Σωτήριος Ιάσων.

Επίσης είναι επιτυχία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου το γεγονός ότι κατάφερε να διοργανώσει φέτος στην Ελλάδα το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.