Αποστ. Βεσυρόπουλος: 907.000 ευρώ επιπλέον στα σχολεία της Ημαθίας στο πλαίσιο της νέας έκτακτης πρόσθετης επιχορήγησης των Δήμων

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 12:56
Αποστ. Βεσυρόπουλος: 907.000 ευρώ επιπλέον στα σχολεία της Ημαθίας  στο πλαίσιο της νέας έκτακτης  πρόσθετης επιχορήγησης των Δήμων
Αποστ. Βεσυρόπουλος: Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει έμπρακτα να στηρίζει την κοινωνία, με μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης.
Μέσω της νέας έκτακτης πρόσθετης επιχορήγησης των Δήμων της χώρας από το Υπουργείο Εσωτερικών, σημαντικό μέρος της οποίας προορίζεται για τις Σχολικές επιτροπές, εξασφαλίστηκε η θέρμανση για τις Σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας & της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά προτεραιότητα. Οι επιχορηγήσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας αγγίζουν τις 907.000 ευρώ.
Συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας, στεκόμαστε δίπλα στην τοπική αυτοδιοίκηση και στους πολίτες με την εξασφάλιση όσο το δυνατόν επαρκέστερων πόρων για τη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης.