ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 17:35
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Κάποιες φορές, οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις. Κάπως έτσι αισθάνομαι και ο ίδιος σήμερα που καλούμαι να αποχαιρετίσω ένα κομμάτι της ψυχής και της καρδιάς της εταιρείας Μπουτάρη, τον Γιάννη Καρανάτσιο. Ο Γιάννης πάλεψε με τη μάστιγα των καιρών μας μέχρι τελευταία στιγμή και τελικά έφυγε, χαμογελαστός όπως πάντα.

Μαζί μας από το 1980, όλα τα χρόνια που ήταν κοντά μας, ο Γιάννης ήταν από τους ανθρώπους που αγάπησαν, πίστεψαν και δούλεψαν σκληρά για την εταιρία Μπουτάρη, τη δικιά του εταιρία όπως έλεγε.

Εξαιρετικός επαγγελματίας, υποδειγματικός δάσκαλος,  τελειομανής και σχολαστικός, υπήρξε πάντα αφοσιωμένος, δίκαιος και δοτικός στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του. Παράδειγμα προς μίμηση μέσα στην εταιρεία και στην κοινωνία. Η δυνατή του προσωπικότητα, το απαράμιλλο χιούμορ του, η άδολη κοινωνικότητά του, θα μας μείνουν αξέχαστα.

Όλα τα μέλη της οινοποιίας Μπουτάρη και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του αείμνηστου συναδέλφου μας Γιάννη.

Κωνσταντίνος Σ. Μπουτάρης

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος