Ανοιξε τις πύλες του σήμερα το VinEaTopia στη Νάουσα

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 20:42
Ανοιξε τις πύλες του σήμερα το VinEaTopia στη Νάουσα

Το street food festival µε την ονοµασία “'VinEaTopia" που διοργανώνουν ο Σύλλογος Καταστηµάτων Εστίασης Νάουσας σε συνεργασία µε τους οινοποιούς και την συνδροµή του ∆ήµου Νάουσας, άνοιξε σήμερα τις πύλες του και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, µε άφθονο Ξινόµαυρο κρασί και γαστρονοµικές εκπλήξεις!

VinEaTopia…ένα 3ηµερο Street Food Fest που ήρθε για να συνδυάσει και να αναδείξει τις γεύσεις της Νάουσας. Ένα τριήµερο οίνου, γεύσης και τοπικής γαστρονοµίας µε σκοπό την ανάδειξη του «χάρτη» των γεύσεων της ευρύτερης περιοχής. ∆ηµότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αξέχαστο 3ηµερο γεύσεων και γαστριµαργικών απολαύσεων µέσα στο µαγευτικό κλίµα του Χριστουγεννιάτικα στολισµένου πάρκου της Νάουσας.

Το πρόγραµµα:

- Σάββατο 6-10 µ.µ. η δεύτερη ηµέρα κυλάει µε του ήχους του Dj Λάζαρου Χατζηιωαννίδη. 7-10 µ.µ. παρουσίαση συνταγής από τον σεφ Κυριάκο Αιµονιώτη.

- Κυριακή από τις 12 το µεσηµέρι µέχρι τις 9 το βράδυ εξερεύνηση γεύσεων και αρώµατα γιορτινά. 3-4 µ.µ. παρουσίαση συνταγής από τον σεφ Γιώργο Παλησίδη. 4-6 µ.µ. Μουσική από τον Dj teotsan και 6-9 µ.µ. κλείνει πανηγυρικά η τριήµερη εκδήλωση µε τους Balsam Blue να µεταφέρουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύµα µέσω swing µουσικής