ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΥΓΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 10:05
ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΥΓΟΥ -  ΒΙΝΤΕΟ

Με τους καλύτερους οιωνούς και την εμβληματική παρουσία των Γ. Μπουτάρη και Γ. Τσάνταλη, άνοιξε την Τετάρτη το βράδυ στο θερινό δημοτικό το 3ο Φεστιβάλ Τρύγου που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νάουσας μαζί με τον Σύνδεσμο Αμπελουργών – Οινοποιών Νάουσας, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Η βραδιά μοναδική καθώς μετά τους χαιρετισμούς, οι κ.κ. Γιάννης Μπουτάρης και Γιώργος Τσάνταλης, πραγματικά μας ταξίδεψαν με την ιστορίες τους στο παρελθόν και την ιστορία του οίνου. Για τα πολύτιμα λόγια τους αναρτήσαμε ξεχωριστό βίντεο. 

Το σημαντικότερο στοιχείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε είναι η αγαστή συνεργασία που ξεκίνησε, με συνδετικούς κρίκους τον Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Σύνδεσμο Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας, με κοινό στόχο της διαφήμιση του Οίνου και της Νάουσας, ανά τον κόσμο. Ένα εγχείρημα που πρέπει να πετύχει για να καταστεί η περιοχή μας πόλος έλξης φίλων του Οίνου παγκοσμίος!

Μουσικά «έντυσαν» την έναρξη με τραγούδια διαχρονικά και αγαπημένα με κοινό σημείο αναφοράς τους το κρασί οι εξής καλλιτέχνες: Αποστόλης Ζαφειρίου, Μαίρη Δούτση, Βιργινία Καραφούσια, Τρύφωνας Μπάϊτσης, Βαγγέλης Ψαθάς, Πάρις Τσενεκλίδης, Πασχάλης Ιγνατιάδης.

Αναλυτικά στη Φωνή Ναούσης.