Ανάβαση Γιώργου Καισαρίδη στα 4167 μέτρα για τη 'Φλόγα'

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 09:02
Ανάβαση Γιώργου Καισαρίδη  στα 4167 μέτρα για τη 'Φλόγα'

Αξιέπαινη η προσπάθεια του συμπολίτη μας Γιώργου Καισαρίδη να ανέβει στα 4167 μέτρα, στην ψηλότερη κορυφή του Άτλαντα στο Τούμπκαλ στο Μαρόκο, με μοναδικό σκοπό να ενισχύσει τη “ΦΛΟΓΑ  - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια”!

Συγκινητικά τα λόγια του:

“Μια καινούργια ορειβατική προσπάθεια ξεκινά σύντομα, μια προσπάθεια που σκοπό έχει να ανεβάσει σε μια κορυφή όχι εμένα αλλά τα παιδιά που πάλεψαν και παλεύουν για την υγεία τους, όπως και τους γονείς που με αγωνία προσπαθούν και αγωνίζονται, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τα παιδιά τους.

 Όμως κάθε παιδί από αυτά που νοσούν θα μπορούσε να είναι το δικό μας, το δικό σας παιδί...

  Έτσι στις 3 Ιουνίου αναχωρώ για το Μαρόκο, για να ανέβω στην ψηλότερη κορυφή του Άτλαντα στο Τούμπκαλ στα 4167 μέτρα.

  Τάσσω όλο μου το είναι, όλη μου την προσπάθεια, όλο το εγχείρημα στην “ΦΛΟΓΑ  - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια”.

 Για εμένα η υγεία και η ελευθερία είναι τα δύο μέγιστα άυλα αγαθά στον άνθρωπο. Εάν χάσεις το ένα, αυτόματος χάνεται και το άλλο.

 Προσπαθώ λοιπόν μέσω της ελευθερίας των βουνών να παλέψω για την υγεία των συνανθρώπων μας, των παιδιών, των παιδιών μας, των λουλουδιών της γης και την συνέχεια μας, το μέλλον μας. 

 Η κάθε ανάβαση βουνού είναι επίπονη και κουραστική πολλές φορές και επικίνδυνη, όχι όμως τόσο δύσκολη όσο η ανάβαση προς την κορυφή που λέγεται υγεία, προς την κορυφή που κρύβει τον ορίζοντα της συνέχειας μας σε αυτό τον κόσμο,  και το ποθούμενο της υγείας είναι σαν την όμορφη θέα που αντικρίζουμε όταν αγναντεύουμε από ψηλά.

 Συγκινημένος λοιπόν από την προσπάθεια της Φλόγας και όλων αυτών των ανθρώπων, αγναντεύω ένα πιο όμορφο μέλλον με  Φλόγα για ζωή και υγεία.

  Αφιερώνω λοιπόν αυτό το βουνό στη ΦΛΟΓΑ .

 Παρακαλώ ενισχύστε  την προσπάθεια μου ενισχύοντας την Φλόγα με μια δωρεά στον αριθμό λογαριασμού της με αιτιολογία "Climbing Atlas" και δώστε ελπίδα σε χιλιάδες οικογένειες που επιζητούν το δικαίωμα στην ζωή. Ας κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο.

  Ας κάνουμε τις ψυχές μας ένα σπίτι που χωράει τον κόσμο που χρειάζεται αγάπη και θαλπωρή. Και ποιος ξέρει ίσως μια μέρα ένα χαμόγελο παιδιού που ακτινοβολεί να είναι αποτέλεσμα μιας δικής μας πράξης, να βάλαμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι....

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!! 

          Γιώργος Καισαρίδης 

 

Ενημερωθείτε για τη φλόγα στο: 

 

https://www.floga.org.gr/thelw-na-boh8hsw/kanw-dwrea