Aλμα για το Δήμο Νάουσας: Συγκέντρωση για Ιδρυση Φορέα για δράσεις Δημ ενεργοποίησης και για κοπή βασιλόπιτας με τους άξονες της δημ παράταξης. Bίντεο

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 13:22
Aλμα για το Δήμο Νάουσας: Συγκέντρωση για Ιδρυση Φορέα για δράσεις Δημ ενεργοποίησης και για κοπή βασιλόπιτας με τους άξονες της δημ παράταξης. Bίντεο

Συγκέντρωση των μελών της δημοτικής παράταξης 'Αλμα για το Δήμο Νάουσας' πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στην αίθουσα ΄Βέτλανς΄, όπου μπήκαν οι βάσεις για την ίδρυση ενός μη κερδοφορικού φορέα  για δράσεις δημ ενεργοποίησης.

Οπως ενημέρωσε ο επικεφαλής  κ. Γρηγ. Μαρκοβίτης και ανέλυσε η  Αντωνία Μαρκοβίτη πρόκειται για  έναν Φορέα που θα προαγάγει με ποικίλλες δράσεις την ενεργοποίηση και συμμετοχή στα κοινά με κύριο γνώμονα τα ζητήματα νεολαίας, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, περιβάλλοντος, επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης και κάθε βασικής πτυχής που απασχολεί τους δημότες του Δήμου Νάουσας, καθώς και τους συμπατριώτες ή και φίλους που διαμένουν σε άλλους Δήμους ή σε άλλες χώρες.

Η ίδρυση του φορέα συντάσσεται πλήρως με τις 12 αρχές που δημοσίευσε η προεκλογική πρωτοβουλία και πλέον δημοτική παράταξη με επικεφαλής το Γρηγόρη Μαρκοβίτη στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο κ. Μαρκοβίτης τόνισε ότι η δημ παράταξη θα παλέψει για όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε προεκλογικά, ότι θα ασκήσει εποικοδομητική κριτική στη δημ αρχή, θα λειτουργεί ελεγκτικά στα όποια πράττει  και θα καταθέτει προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής. Γι αυτό και τα κομμάτια  της βασιλόπιτας που κόπηκε στη συνέχεια, ήταν για 8 τομείς στα οποία δίνει βαρύτητα το "Αλμα"

Περισσότερα στη ΄Φωνή'