Αλλο ένα επιτυχημένο καζάνι από τον Ομιλο Αρκοχωρίου 'Αρκτος'

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 17:55
Αλλο ένα επιτυχημένο καζάνι  από τον Ομιλο Αρκοχωρίου 'Αρκτος'

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το καζάνι του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ομίλου Αρκοχωρίου «Αρκτος». Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο καζάνι «Κόκκινου» και διασκέδασε με την ψυχή του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Ανάμεσά τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, η υποψήφια Δήμαρχος κα Ιλια Ιωσηφίδου κ.α.

 

Ευχαριστήριο

Πολιτιστικός & Αθλητικός Όμιλος Αρκοχωρίου «Άρκτος»

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους (χωριανοί, φίλοι και επισκέπτες) και φέτος στην πολιτιστική εκδήλωση «Καζάνι» του Ομίλου μας στο Οινοποιείο «Κόκκινος» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικό σύλλογο Νάουσας «Πυρσός» και το ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας που με την παρουσία τους και τον χορό τους έδωσαν ζωντάνια και ρυθμό στην εκδήλωσή μας.

Επίσης, ευχαριστούμε την πολιτική ηγεσία του τόπου για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Τεληγιαννίδη Θεόφιλο που πάντα είναι κοντά μας και μας στηρίζει σε κάθε μας εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης (εθελοντές, χορηγοί) δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υποσχόμενοι μια ακόμα πιο όμορφη και άρτια εκδήλωση.

 

                                                    Το Δ.Σ του Ομίλου

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.