Αλλη μια θετική εμφάνιση για τους αθλητές της ΚΑΝ στα ΄39α Νιόβεια στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 09:27
Αλλη μια θετική εμφάνιση για τους αθλητές  της ΚΑΝ στα ΄39α Νιόβεια στη Θεσσαλονίκη

Αγωνιστική δράση για τους κολυμβητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας "Νάουσα". Συγκεκριμένα το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας συμμετείχε στη διεθνή διοργάνωση "39α Νιοβεια" που διοργανώθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στις 7-9 Απριλίου από την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της ομάδας σημείωσαν πολλά νέα ατομικά ρεκόρ και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην συγκεκριμένη διοργάνωση που για πολλούς αθλητές αποτελεί αγώνα στόχο.

Μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων με περισσότερα από 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να ανεβάζουν ψηλά τον πήχη των αγώνων. Βέβαια δεν έλειψαν και οι επιτυχίες με ιδιαίτερη στιγμή τη βράβευση του αθλητή της Κ.Α.Ν. Σαμαρά Γεώργιου ως ο καλύτερος αθλητής στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ με την επίδοση του στα 400 ελεύθερο να αποτελεί όριο προεθνικής και ρεκόρ συλλόγου.

Συμμετοχές στους τελικούς Ανδρών - Γυναικών παρά το νεαρό της ηλικίας τους είχαν οι: Σαμάρας Γεώργιος Παίδων, Μαυρίδου Χριστίνα Κορασίδων, Μητσιάνης Χρήστος Παίδων , Τούμπα Αθήνα παγκ Α, Μπάτση Ιωάννα Παγκ Β, Μλιάτσιου Στέλλα Κορασίδα, Γιτοπούλου Παναγιώτα Παγκ Β και Σιπητάνος Κων/νος Παίδων.

Νέα ατομικά ρεκόρ πέτυχαν στα ατομικά τους αγωνίσματα και οι Μουρατιδης Αλέξανδρος, Φραγγόπουλος Λεοκρατης, Μελιδάκος Κων/νος,Τζιώνα Θωμαή και Παπαϊωάννου Σοφία.

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος κος Λαζαρίδης Βασίλειος.