ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΄ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ΄ - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 10:02
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΄ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ΄ - ΒΙΝΤΕΟ

Καταχειροκροτήθηκαν όλοι οι χορευτές και χορεύτριες του Ομίλου 'Γενίτσαροι και Μπούλες' στην ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση χθες το απόγευμα στο Δημοτικό μας Θέατρο.

Για άλλη μια φορά αποθεώθηκαν οι Γενίτσαροί μας που από τους πιο μεγάλους μέχρι τους πιο μικρούς που χόρεψαν λεβέντικα!

Την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στα 120 χρόνια από την έναρξη του Μακεδονικού Αγώνα, συντόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου Αριστείδης Τόσιος, ο οποίος βράβευσε και ανακήρυξε επίτιμους πρόεδρους τους Γιώργο Άγρη και Γιώργο Ζαχαριάδη οι οποίοι στο παρελθόν είχαν διατελέσει με τη σειρά τους πρόεδροι.

ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης,  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και  επίτευξη των στόχων του καθενός. Στον Όμιλο και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στους χοροδιδασκάλους και στους χορευτές ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και την ίδια ζέση να μεταδίδουν την ψυχή της  Νάουσας , ενώ ο Δήμος όπως υπογράμμισε θα βρίσκεται πάντα κοντά  τους  αναδεικνύοντας τον τόπο μας με τρόπο που μας κάνει περήφανους.

Παρευρέθησαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Δανηιλίδου, Σαμαράς, Δάγγας,  Χατζηϊωαννίδου, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ταούλας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νάουσας Αλ. Φειδάντσης και φίλοι του εθίμου που γέμισαν ασφυκτικά το δημοτικό μας θέατρο για να απολαύσουν άλλη μια άψογη χορευτική παράσταση!

Λεπτομέρειες στη "Φωνή Ναούσης".