Αγιασμός από την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας και κοπή βασιλόπιτας στο νέο της χώρο. Βίντεο

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 19:41
Αγιασμός από την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας και κοπή βασιλόπιτας στο νέο της χώρο. Βίντεο

Αγιαμό για τη νέα αίθουσά της στο κτίριο  του Διοικητηρίου και κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας την Τετάρτη το απόγευμα, παρουσία πολλών μελών κια φίλων της, του Δημάρχου κ. Κουτσογιάννη, του αντιδημάρχου κ. Σαμαρά, της Περιφερειακής Συμβούλου κας Συρμούλας Τζήμα-Τόπη,  του προέδρου της ΑΝΗΜΑ κ. Τεληγιαννίδη και της πολιτεύτριας κας Αραμπατζή.

Η πρόεδρος κ. Σμυρλή ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι στηρίζουν με τις δωρρές τους την Αγαθοεργό, η οποία με τη σειρά της βοηθάει πολλές φτωχές οικογένειες κάποιες από τις οποίες  δεν έχουν  ούτε τα απαραίτητα, όπως φαγητό, θέρμανση κ.λ.π. Επίσης ευχαρίστησε την πρώην δημ αρχή γαι την πααραχώρηση της αίθουσας, το δήμαρχο κ. Κουτσογιάννη, που όπως είπε, ήταν πάντα δίπλα τους και την  κα Αραμπατζη, που στηρίζει πάντα τον φιλανθρωπικό σύλλογο, ενώ   όταν ήταν πρόεδρος του Ν.Π. Κοιινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης συνέβαλε στο να μπορέσει να γίνει λειτουργικός  ο χώρος  ο οποίος ήταν σε άθλια κατάσταση.

Το έργο της "Αγαθοεργού" εξήραν ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης ο οποίος έκοψε και τη βασιλόπιτα, η κα Συρμούλα Τζήμα, ο κ. Τεληγιαννίδης και η κα Αραμπατζή που συνεχάρησαν το Δ.Σ για το θεάρεστο έργο τους.

Το νόμισμα έλαχε στη κα Βέτα Φέσιου, η οποία πήρε ως δώρο ένα διακοσμητικό ρόδι.