Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Ναούσης: Από καρδιάς σας ευχαριστούμε θερμά

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 12:51
 Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Ναούσης: Από καρδιάς σας ευχαριστούμε θερμά

Το  Δ.Σ. της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Ναούσης, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα δεν έπαψε στιγμή να προσφέρει απλόχερα και έμπρακτα βοήθεια και αγάπη στο συνάνθρωπο. Όπου χρειάστηκε και υπήρξε ανάγκη ήμασταν πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία.

Βασικός πυλώνας του Σωματείου μας, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί η διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων των νέων της πόλης μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, με έμπρακτο τρόπο στηρίξαμε και στηρίζουμε τουλάχιστον έξι  (6) φοιτητές για ανώτερες και ανώτατες σπουδές.

Το σωματείο μας, κατά την περίοδο των Εορτών του Πάσχα , υποστήριξε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης περισσότερες από 35 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες με το ποσό των 2.800 ευρώ. Καλύφθηκαν έτσι ανάγκες και δαπάνες συνανθρώπων μας, όπως θέρμανση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τρόφιμα. Στην προσπάθεια αυτή συνετέλεσαν οι χορηγοί ανώνυμοι και επώνυμοι  και οι δωρητές μας. Η αγάπη και η συνεισφορά όλων ωστόσο των δωρητών και των χορηγών μας είναι αυτή που στηρίζει και ωθεί το Σωματείο μας στην ολοένα και αυξανόμενη δράση του.

Από καρδιάς σας ευχαριστούμε θερμά .

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΜΥΡΛΗ-ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΥ          ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ