'ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ'

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 08:35
'ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ'

Mία νέα «συγχορδία» παρουσιάζει το Ωδείο Αριστοτέλης, με στόχο την ευεξία που μπορεί η ίδια μας η φωνή να προσφέρει στον καθένα μας, μέσα από έναν καινούριο κύκλο εβδομαδιαίων ομαδικών μαθημάτων-συναντήσεων με την συνδρομή της μεθόδου Feldenkrais, της καλλιέργειας της φωνής και της ζωντανής μουσικής.

Πιο συγκεκριμένα η σύμπραξη της Μεθόδου Feldenkrais, της Φωνητικής και της συμμετοχής ποικίλων μουσικών οργάνων στοχεύει σε μία διαδικασία ευεξίας, φροντίδας για τον εαυτό μας, χαλάρωσης και ταυτόχρονα εξάσκησης μέσα από το τραγούδι της ίδιας μας της φωνής.

Η μέθοδος Feldenkraisείναι μία μέθοδος επανεκπαίδευσης με στόχο τη βελτίωση της ανθρώπινης λειτουργίας. Στην εν λόγω σύμπραξη θα συμβάλει ουσιαστικά στην χαλάρωση και ενδυνάμωση ταυτόχρονα όλων των ζωτικών λειτουργιών του σώματός μας, δίνοντας την σκυτάλη στην καλλιέργεια της φωνής με υγιείς και σωστές συνήθειες φώνησης που με την συνοδεία ζωντανής μουσικής υπόσχονται μία πρωτόγνωρη εμπειρία ανάτασης των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στον καθένα από εμάς που θέλει όχι μόνο να γνωρίσει το σώμα του αλλά κυρίως να ακούσει τη δική του φωνή να του μιλάει, ή καλύτερα να του τραγουδάει.

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στο γραφείο του Ωδείου. Τηλ. Επικοινωνίας 2332021851 και 697 2990320. Υπεύθυνος Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.