ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ 'ΔΩΡΟ΄ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 30 Απριλίου 2024 20:19
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ 'ΔΩΡΟ΄ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσουπίας: Η εταιρία χρωστάει πάνω από 80 εκ. ευρώ!!!

Σαν κευραυνός έπεσε στην πόλη μας το πασχαλιάτικο δώρο της "Βαρβαρέσος ΑΕ" προς τους εργαζόμενους, ότι κλείνει οριστικά το εργαστάσιο και "πάγωσε" τους πάντες!

Δεν διαφαίνονταν κάτι τέτοιο μετά την είσοδο του επενδυτή, τον οποίο κανένας όμως δεν είδε και δεν γνωρίζει το όνομά του, αλλά τελικά σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Αναστασίας Βαρβαρέσου, απέσυρε το ενδιαφέρον του, με αποτέλεσμα το λουκετό στην άλλοτε κραταιά κλωστοϋφαντουργία της πόλης μας!

Πριν από λίγο πραγματοποήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου εργαζόμενων στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των εργαζομένων.

Μίλησε ο πρόεδρος κ. Κουτσουπίας και αφού παράθεσε τα οικονομικά στοιχεία που δείχνουν τις τεράστιες οφειλές της εταιρίας που ξεπερνούν πλέον τα 80 εκ. ευρώ, δήλωσε ότι θα αγωνιστούν όλοι μαζί για να δικαιωθούν και να πληρωθεί ο ιδρώτας που έχουν ρίξει τόσα χρόνια στα εργοστάσια της Βαρβαρέσος. Το λόγο πήρε και ο δικηγόρος κ. Κανάκης και τους ανέλυσε τι πρέπει να πράξουν δικαστικά από εδώ και στο εξής και τι πρέπει να αποφύγουν.

Στο τέλος οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Η ιστορία μετά τη Κλωστήρια Ναούσης δυστυχώς επαναλαμβάνεται και μετά τις δακρύβρεχτες δηλώσεις όλων των πολιτικών μας, με το μουτζούρι θα μείνουν πάλι οι εργαζόμενοι.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη Φωνή Ναούσης.